TEAM BUILDING

Labyrinth Ljubljana: Stara Galerija je odlična priložnost za team building dogodke podjetij ali pa preprosto za preživljanje večera zaključenih skupin “malo drugače”.

Igra sprejme do 25 oseb, sicer pa se izvede na običajen način: razdelimo vas v skupine po 5 oseb, ki nato s skupnimi močmi rešujejo labirint, skupine pa med seboj tekmujejo.

Labyrinth je odlična team building izkušnja, saj je igra zasnovana tako, da je rešljiva le z dobrim timskim delom znotraj posamezne skupine. Preko igre se krepijo:

  • komunikacijske veščine,
  • vodstvene sposobnosti,
  • enakopravnost med igralci,
  • prilagajanje novim situacijam,
  • ukrepanje v odločilnih trenutkih ter omejenem času,
  • sposobnost dela v oteženih delovnih pogojih (nepoznavanje svoje okolice, gibanje v temi),
  • sprejemanje posledic odločitev (znotraj igre ob namernem ali nenamernem kršenju pravil igre pridejo posledice) in
  • ekipno načrtovanje.

Največja prednost team buildinga v Labyrinth Ljubljana je, da se tekmovalci preizkusijo tako skupinsko kot posamezno, ker mora vsak vizijo in taktiko svoje skupine izvesti individualno v labirintu. Tako se zelo dobro pokaže dinamika skupine in delo posameznika.

Hkrati pa se ekipe tudi izjemno zabavajo ter se preizkušajo v izzivih labirinta, ki od vsakogar zahtevajo, da stopi malo izven cone udobja.

Če želite prirediti team building dogodek za svoje podjetje ali skupino in želite najeti labirint le zase, nam to sporočite na info@labyrinth-ljubljana.com.
Cena najema celotnega labirinta za 3 ure (1 termin): 350 €

Če želite najeti celotni labirint, lahko to storite v že razpisanem terminu, ki je še nezaseden ali pa si izberete svoj poljubni termin (upoštevajte le, da so za igro potrebne 3 ure ter 1 dodatna ura za pripravo).

Če pa želite pripeljati manjšo skupino, lahko svoj termin rezervirate kot običajni termin na tej povezavi. Vaša skupina bo lahko team building doživela enako kvalitetno, čeprav si bo termin delila z drugimi skupinami, saj sodelovanja med njimi ni in se pri igranju igre med seboj ne ovirajo.

Share