VEČ O IGRI

Igro Labyrinth doživite preko zgodbe 200 let stare galerije.

Stara galerija izjemnega umetnika Aleksandra Novaka, je najznamenitejša galerija prav zaradi edinstvenega umetnostnega sloga, zaradi katerega je postavljena v ogromen labirint in zavita v trdo temo. Edini način, da si jo ogledaš je, da vstopiš v labirint in najdeš izhod iz njega. Vendar ni vse tako kot izgleda na prvi pogled…

Med igro se boste spopadali s temnimi hodniki, stotinami identičnih križišč, ki vam bodo oteževali pot v labirint in iz njega ter z različnimi izzivi ob poti, ki bodo preizkušali vašo iznajdljivost, pogum in spretnost. Stara galerija je bila zasnovana tako, da se vanjo vstopa skozi ena vrata, ven iz nje pa skozi druga. Vendar je med obema dolg labirint, ki sicer daje posebno noto vsem delom umetnika Aleksandra Novaka, po drugi strani pa otežuje prebijanje skozi galerijo.
Cilj igre je, da da postaneš eden prvih, ki si bodo uspeli galerijo ogledati v celoti ter najdeš izhod iz nje.

V labirint vstopa vsak igralec posamezno ter se po določenem času vrača nazaj iz njega. Za njim se nato v labirint poda naslednji ter skuša njegovo pot nadaljevati in tako dalje. Ekipa se tako trudi s skupnimi močmi prebiti globlje in globlje v labirint, ga razvozlati ter na koncu tudi poiskati izhod iz njega.

Ampak… 🙂

Kar nekaj odgovorov na tipična vprašanja lahko pregledate tudi v FAQ sekciji.
Za tiste, ki pa vas zanima še ozadje in izvor igre, pa poglejte na zavihek O nas.

Share